Skip to main content

witregel

De ProVoet Pedicure

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!
Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door regelmatig een bezoekje aan een pedicure te brengen.

Wat houdt een pedicure behandeling precies in?

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten . En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliƫnt met een voetmassage.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

Studio 125 is aangesloten bij de branche organisatie Provoet en Procert.
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!ProVoet – Schoonheidssalon Studio 125